Onze partners

De vrouw van Jasper, Gerda, is een duizendpoot, zij is de maker van vele mooie landschapsfoto’s van Westfriesland. Waarschijnlijk ziet u regelmatig werk van haar tijdens het nieuws op NPO 1, RTL 4 en SBS 6. Zij heeft een website www.westfrieslandfotograaf.nl waar haar werk is te bewonderen en bestellen. Ook houdt zij zich bezig met het opruimen van zwerfafval en ook anderen daartoe te bewegen (https://www.stillerapers.nl/). In 2023 heeft ze als enige Nederlandse vrouw een unieke titel gekregen: Iron icewoman. Dit omdat ze eerst in 2020 een ijsmijl zwom (1610 meter in badpak in water van 4 graden Celsius) en in september 2023 een hele triatlon in Almere voltooide (3,8 km zwemmen, 180 km fietsen, 42,2 km hardlopen). Haar grote passie is dan ook sporten, vooral zwemmen. Openwaterzwemmen doet ze het jaarrond. In 2018 was ze de eerste die in één seizoen drie keer zwemmend het IJsselmeer overstak (Stavoren-Medemblik). Gerda staat graag in de keuken en test vaak nieuwe producten die de jagers hebben bereid. Ook onderhoudt zij deze website en Facebook https://www.facebook.com/Natuurlijk-wild-106845215089125.

Bij 1619 eten en drinken in Andijk bereiden ze onze wildproducten tot heerlijke gerechten. Zonder dat het u zelf enige moeite kost kunt u dus genieten van al deze heerlijke smaaksensaties.
Voor meer info en reserveren, zie: https://1619etenendrinken.nl.

JVS Global outdoor bv jachtbenodigdheden (https://www.jvs-outdoor.eu/ )
Meinie de Boer, sinds september eigenaar van Jvs Global Outdoor B.V. , voorheen ondernemer in de visserij , maar begin 2023 moesten ze hun familiebedrijf van vijf generaties stopzetten omdat het door allerlei oorzaken niet meer ging.
Jagen en beheren van de wildstand doet Meinie in Nederland op ree, gans en kleinwild en regelmatig komt hij in Duitsland voor de jacht op grofwild. Hij heeft nu een online jachtwinkel, gespecialiseerd in warmtebeeld, lokkers, aanzitladders en zo ongeveer alles wat met jacht te maken heeft, behalve wapens en munitie. Hier een aantal links naar enkele van hun producten:
https://www.jvs-outdoor.eu/Lokvogels/grauwe-ganzen-fullbody-eva-6-stuks
https://www.jvs-outdoor.eu/Lokvogels/lokkraai-set-bevlokt-12-stuks
outdoor.eu/aluminium_hoogzit/opklapbare_aluminium_hoogzit.asp#gallery[pp_gal]/0/
https://www.jvs-outdoor.eu/nachtkijker/pulsar-krypton-2-fxg50
Bezorgen vanaf €100 doet Meinie gratis.

WBE Noorderkoggenland e.o. onze jagersvereniging is de lokale jagersvereniging. https://www.wbe-noorderkoggenland.nl/

KNJV en NOJG zijn onze landelijke jagersverenigingen https://www.jagersvereniging.nl/ en https://www.nojg.nl/.

ANV weidevogelbeheer https://www.anvhollandsnoorden.nl/vogels/weidevogels

Fauna in evenwicht https://www.vollegrondsgroente.net/update-fauna-in-evenwicht

Een belangrijke ambitie van dit project is het leggen van verbindingen tussen de diverse partijen die te maken hebben met wildschade. Daarmee willen ze een structurele, gebiedsgerichte en -brede samenwerking realiseren in de aanpak van wildschade